maandag 17 augustus 2020

En nu douchen

 Ik ben moe, niet dat ik zo hard gewerkt heb hoor maar wel de hele dag opmerkzaam bezig geweest want de kapotte douchecabine zou worden vervangen. Neefje kwam vanmorgen om net klusje te klaren en Fer heeft hem flink geholpen. Het was zoals dat wel vaker is, een behoorlijke klus en er ging veel meer tijd inzitten dan je zou verwachten, Maar dan heb je ook wat/ De badkamer zier er weer pico bello uit en die nieuwe cabine geeft alles weer een nieuwe bijzondere uitstraling. Ik ben er blij mee.


Het enige dat ik heb gedaan is een paar gaatjes in de wand van de oude cabine vol gesmeerd met vulmiddel. De plastics en dozen opgeruimd de lunch verzorgd en eten gekookt. Maar  o o al dat ongewone en niet in je eigen doen zijn. Ik krijg daar steeds meer moeite mee. Maar Fer is ook goed moe geworden. Laat mij maar lekker in mijn eigen bekende wereldje ronddobberen daar word ik niet zo moe van. 


En morgen staat er weer een en ander op de nominatie. Dat wordt hopelijk een gezellig dagje maar voordat het zover is wil ik eerst die nieuwe douchecabine uitgeprobeerd hebben. Heerlijk lijkt me dat weer op de gebruikelijke wijze onder de douche springen.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...