donderdag 27 augustus 2020

Spelen

 Vanmorgen weer eens even de gitaar opgepakt. Het eelt dat ik vorig jaar zo zorgvuldig op mijn vingers kweekte, zou er tijdens deze corona periode gewoon weer afslijten. Daarvoor had ik een stok achter de deur nodig om te spelen maar ja, als dat wegvalt raakt het spelen in de versloffing. Ik speelde wat ouderwetse liedjes in het verzorgingshuis voor een  zanggroepje maar dat stopte door Corona.

Toch wel leuk om weer even te spelen. Moet ik toch maar weer vaker doen misschien wordt het eelt dan ook weer wat steviger dat is minder pijnlijk. Naarmate je ouder wordt krijg je ook vaak minder vlees op de botjes. Dat is ook voelbaar. Dat vlees is aan de wandel gegaan naar plaatsen waar ik er geen behoefte aan heb 😣😀.

Enfin vandaag poetsen. Het is er goed weer voor. Ik ben al even met de plantjes bezig geweest en zo komt mijn  hulp en die gaat zingend aan het werk. Daar ben ik blij om want poetsen is mijn ding niet echt.


Ik ben weer aan het schrijven voor het andere blogje.  Of het wat wordt? Ik weet het niet. Ik doe maar wat en vind het gewoon leuk mijn denken te verwoorden en op te schrijven.







Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...