woensdag 16 december 2020

Wandeltje

Op ons wandelingetje door het park lopen we meestal langs deze boom. Met een prachtig noestige stam .




Vanmiddag kwamen we er weer langs en was hij helemaal gekortwiekt. Helaas. Maar gelukkig de stam staat er nog en ik hoop dat hij in het voorjaar toch weer uit gaat lopen en nieuwe scheuten voortbrengt.


Vanuit ons appartement kijken we op deze weide van het park. Een soort hangplek voor ouderen die daar hun praatje maken en de hond uitlaten op de wei. Nu is hij versiert met een prachtig kerststuk. Zo leuk. Vanuit het raam kijken we erop al is het ver weg en zie ik dan totaal geen details meer, ik geniet er toch van. Zeker nu ik het van dichtbij heb gezien en gefotografeerd.


En zo ziet het er uit als je op een afstandje voorbijloopt en het is een `hoogtij moment`. 😂




Wat wil een mens nog meer

 Ferry is boodschappen doen want zijn moeder heeft toch melk nodig en dan kan hij meteen wat sinasappelen mee nemen want die komen we te kort voor de volgende boodschappen thuisbezorgd kunnen worden want de bezorgdienst is helemaal volgeboekt en het duurt een week voor ze kunnen komen. Ik ben heel benieuwd hoe het is in de winkels. Ik hoop dat de drukte mee zal vallen. Zo te zien op de TV waren de winkels en straten uitgestorven.

Gelukkig kunnen we nog wel af en toe een bezoekje ontvangen maar het is zaak voorzichtig te zijn des te eerder zijn we door deze periode heen en kunnen we in de loop van het volgende jaar weer onze activiteiten hervatten. 

Wat heeft het allemaal; toch veel impact op iedereen. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurd en ik begrijp er soms niets van. Gelukkig hoef ik het ook niet allemaal te begrijpen. Iedereen zal er toch zijn of haar eigen weg in leren bewandelen en er proberen zonder kleerscheuren doorheen te komen. Natuurlijk zit ik in een heel gunstige hoek van de omstandigheden. Mijn behoeften zijn niet meer die van een jonge meid en ik heb het prima naar mijn zin. Kan me goed vermaken in huis en heb al mijn hobbyspullen om me heen. Heerlijke zoomcontacten en een blog waar ik af en toe mijn ding op kan uittikken. Wat wil een mens nog meer? 




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...