zaterdag 14 augustus 2021

En er zal licht zijn

Ik ben dus heel hard aan het oefenen geweest op mijn nieuwe gitaar en dat viel best tegen. O ! O ! stalen snaren snijden toch echt harder in de vingertoppen dan nylon snaren. Ik heb een paar dagen behoorlijk last gehad maar ben stug doorgegaan en ik denk dat het grootste leed nu geleden is. 


Maar ik heb wel de oude spaanse gitaar  met nylon snaren meegenomen naar Vreedenhoff en heb daar samen met Fanja die een gezellige middag organiseerde voor bewoners op de gemeenschappelijke huiskamer de boel op stelten gezet.😜 . En ik dus lekker rammelen op mijn oude gitaartje en ik heb genoten. Ook de verzorging was enthousiast en ik niet minder. De bewoners hebben heerlijk mee gezongen en een van hen brengt volgende keer zijn trekharmonika mee. Ja alles in C hoor zei hij tegen me en dus volgende keer alles in C. Maar niet iedere week. Dat wordt me toch een beetje teveel bij alle andere dingen die ik nog meer wil doen.

Gisteren hebben we een paar nieuwe pannen voor de inductiekookplaat gekocht. Daar ben ik heel blij mee. Ik zou het bijna leuk gaan vinden eten te koken  pffff. Zo zie je maar wat omstandigheden belangrijk zijn voor een goed leven want we hebben ook een nieuwe lamp gekocht en ik kan niet wachten tot het donker wordt en hij aankan. 


nog ff  wachten... En er zij licht !!!!






Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...