maandag 6 september 2021

Alles gaat voorbij

 Ja inderdaad. Klaproos had het helemaal goed gezien toen ze reageerde op het vorige blogje dat er een dag komt waarop je alles gewoon in de prullebak gooit. En zo is het.

Dat gebeurde me ook al toen het vorige weblog jaaaaaren geleden voordat ik dit blog startte uit de lucht werd gehaald en ik alle logjes kwijtraakte omdat ik geen zin had alles over te zetten naar een nieuw blog. Ik mis er niets aan.  En nu pas nog met het blog van 

Wordpress dat ik ophief. Ook daar mis ik niets aan. 

Hoe belangrijk is alles wat ik hier doe? Niet dus. En toch ook weer wel voor dat wat het aan blijdschap oplevert.  Uiteindelijk gaat alles voorbij ook ikzelf  en het enige positieve dat we tijdens ons leven kunnen doen is: er  als mens  zoveel mogelijk te zijn voor elkaar. 

Eigenlijk hoef ik er ook geen labeltjes meer bij te zetten want het gaat hier op dit blog de laatste tijd hoofdzakelijk over persoonlijke dingen en foto's maken. Dat was vroeger wel anders dat zie je wel aan de verschillende labels in de zijbalk. 

Dat zei ik toch: alles verandert, er is niets dat ooit hetzelfde blijft. Dat is de charme van het leven.  Ook al kijken we er niet altijd op die manier tegenaan. Het is de enige werkelijkheid.


Natuurlijk mag je daar anders over denken en er van alles bij bedenken. Intussen deel ik weer wat fotootjes. 😀 in de hoop dat ik daar iemand een plezier mee doe en zo niet dan heb ik er in ieder geval zelf plezier van.






Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...