vrijdag 10 juni 2022

Er is zoveel op deze wereld.

 Ik heb veel plezier in het spelen met programmaatjes op de computer en vind het leuk dingen uit te zoeken. Zo was ik ook alweer een tijd geleden met een nieuw blog op Wordpress maar ondanks het feit dat ik al vaker op Wordpress bezig was, merk ik dat ook daar veel dingen veranderd zijn en als je er dan een tijd niets mee doet dan raak je er behoorlijk uit.  Het enige voordeel op wordpress vind ik t je dar de blogjes makkelijker beheren kunt omdat er een directe link  om te openen in het overzicht staat zodat je ook in oude blogjes kunt komen.  En niet te vergeten ook de fotootjes zijn op die manier makkelijker te beheren. 

Het blogje Maak mijn dag is een heel eenvoudige uitvoering waar ik fotootjes op kan zetten en dus makkelijk te beheren maar nu probeerde ik daar dingen onder een categorie  te plaatsen of label maar daar kom ik tot nog toe niet achter. Toch wil ik er wel mee doorgaan en wie weet kom ik er nog achter waar ik het vinden kan want in eerdere Wordpress blogjes deed ik dat wel. Maar zo belangrijk is het zou ook weer niet. Ik weet nu wel dat ik gewoon op dit blogje door wil gaan met van alles en nog wat het heet ook niet voor niets mijn magazijn. En tot nog toe ben ik zowel hier als daar op mijn dooie akkertje bezig net wanneer het mee uitkomt en de enen keer is dat vaker en zo kan het weer een tijdje op zich laten wachten. Van mij kun je niets op aan 😄😖 Behalve afspraken.

Het leven heeft zoveel in zich en dat komt en gaat zoals het is en dan heet het Go with the flow en zie ik wel waar ik me op stort. Zo ben ik ook met onregelmatige  regelmaat zgn spirituele teksten aan het plaatsen op Ellys eigen wijze  Daar kan ik dan weer een ander ei kwijt. Nou houd ik eigenlijk niet zoveel van het woord spiritueel. Dat wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt en mijn eigen wijze gaat dan ook over mijn manier van omgaan met het dagelijks leven dat toch voor een groot deel geïnspireerd wordt door Boeddhisme dat ik liever geen geloof noem maar een levensfilosofie.  En daar komt dan bij wanneer ik me probeer te verdiepen in de essentie van het leven, ik  automatisch tegen verschillende zienswijzen binnen verschillende religies aanloop. Dat geeft zo vaak interessante en verrassende perspectieven voor mijn kijk op de dagelijkse werkelijkheid en hoe de wereld en de mens in elkaar steekt.

Uiteindelijk gaat het erom dat we allemaal gelukkig willen zijn en een weg willen vinden on dat optimaal te realiseren. Helaas gaat dat vaak ten koste van de vrijheden en mogelijkheden van de medemens omdat iedereen hoofdzakelijk vanuit een eigen perspectief lan kijken.  En op Mijn eigen wijze l kijk ik daarnaar dan op mijn eigen wijze, 😅 duidelijk he hihihi

En dan gaan we weer een mooi weekend tegemoet met een beetje zonneschijn en niet al te hoge temperaturen.  Wat dat betreft gaat het helemaal goed komen de komende dagen. Heb het goed allemaal en zorg ervoor ook alle moeilijke dingen in het leven te omarmen want weerstand brengt alleen nog meer ellende. En met weerstanden zitten we allemaal zo vol. Leef het leven met alles erop en eraan. Dat is volledig leven. 

Ik doe mijn best. 


Parende blauwe juffertjes had ik al vaker gefotografeerd maar een tijdje geleden werden we verrast door rode juffertjes volop in actie voor het nageslacht.

De wereld is mooi.




Aande rand van het blad zijn de eitjes afgezet. 




En deze was druk bezig eitjes af te zetten/





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...