woensdag 15 april 2020

Zwaar werk

Wat ik toch niet allemaal doe in deze tijd van afstand!

Nee ik doe helemaal geen boodschappen meer.|Dat doet Fer. Ik rijd geen auto meer en we willen niet  samen boodschappen doen dus gaat hij alleen. Eigenlijk kom ik nauwelijks nog buiten. Het komt er gewoon niet van om een wandelingetje te maken. Laatst zijn we wel even samen naar de apotheek gewandeld om wat medicatie op te halen. Pfff dan merk je hoe snel je conditie achteruit gaat. Dus...
ben ik begonnen met oefeningetjes. Van mijn 14de tot mijn 40ste heb ik op klassiek ballet gezeten en ik dacht. Die vroegere herinneringen gaan niet zo snel verloren. Hupekee: Plier, Relever Battement voor zij achter etc. Alles op een heeeeel laag pitje, maar ja. nu zit ik hier toch met spierpijn en zakte bijna door mijn benen. ghaghagha. Toch maar nog een lager pitje gebruiken. En gewoon zachtjes doorgaan.

Ik kreeg vanuit een 55 plus project een leuke opdracht. Welk kunstwerk ik zou maken en waar zou ik het dan neerzetten. Het was heel inspirerend gebracht en ik zag het al voor me. Dus ben ik aan de gang gegaan. 

Ik schreef:


Pfffff. Ik begin een beetje bij te komen. Vanmiddag een sculptuur gemaakt en ik plaatste het daarna in de vijver van onze achtertuin, park Sacré Coeur, Een zwaar karwei op mijn leeftijd. En nu maar hopen dat ik geen verkoudheid overhoud aan die natte voeten.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...