zondag 7 maart 2021

Labels bijwerken.

 Zo langzamerhand verandert dit blogje in hoofdzakelijk kleine persoonlijke dingen en foto's .

Overdenkingen en meer dingen van spirituele aard, dingen die me bezig houden verschijnen steeds meer op Elly's eigen wijze 

Dat is niet speciaal mijn bedoeling en ik hoop hier ook regelmatig wat andere dingen op te kunnen zetten dan ditjes en datjes. Ach maakt eigenlijk niet uit. Het gaat gewoon zoals het gaat en dat is goed. 

Ik heb hier net even wat labels bijgewerkt en kwam daardoor tot bovenstaande opmerking. De laatste berichten droegen allemaal het label persoonlijk en fotogeraferen. Weinig variatie voor een Magazijn. Maar alles wat mij persoonlijk aangaat voelt niet echt als saai. Het leven blijft tot nog toe boeiend en er valt nog steeds veel te beleven. Het is maar net hoe je naar de dingen wilt kijken en er speelt bij mij altijd een behoorlijke dosis nieuwsgierigheid. Daardoor kan ik steeds veel dingen weer als nieuw zien. Er is toch ook geen moment hetzelfde ook al lijkt dat wel zo. 

Mijn vader leerde mij als kind als ik bij hem op schoot zat al. Dan gaf hij een harde klap op de leuning van zijn rookstoel en zei:

Elly, die klap komt nooit meer terug.

En dan gaf hij nog een klap en zei:

want dit is weer een heel andere klap dan de vorige.

Ja en nu denk ik, zo vergankelijk zijn alle dingen. Daar is niets mis mee want hoe zouden we zonder vergankelijkheid op deze tijdlijn ook maar iets kunnen doen?

 

We zouden plots als aan de grond genageld versteend raken. Ik denk dat er niets mooier is dan vergankelijkheid hoe moeilijk dat soms ook te vatten is.


Toch weer eens een overdenking.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...