woensdag 12 oktober 2022

Familie reünie

 Ik ben in mijn hoekje op de bank gekropen. Gelukkig is de pijn iets gezakt en ik hoop dat het met veel drinken en toch weer cranberry pillen slikke vanzelf overgaat, Ja inderdaad weer een blaasontsteking. Heel vervelend. 


Dagelijkse dingen. Tja

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke familie reünie gehad. Ik had helemaal geen behoefte meer mijn verjaardag te vieren. Al die drukte over de vloer en zorgen voor van alles en nog wat . Ik heb er geen zin meer in. Tijdens de corona kon het allemaal niet meer en nu hoeft het niet meer.  En een  cadeautjes  wil ik ook niet. Nergens voor nodig en  toen vroegen de kinderen of ik het dan misschien leuk zou vinden ergens met zijn allen uit eten te gaan als verjaarscadeautje. Nou daar was ik wel voor te porren. De vraag was wil je het alleen met de kinderen of ook met klein en achterkleinkinderen. Nou ja, dat is helemaal leuk. Alles over de vloer dat zie ik niet meer zitten maar zij zouden alles regelen. Geweldig toch.

En zo is het geschied. Wat heb ik daarvan genoten. Ik had de jongste alleen maar in de buggy gezien en het meisje is van peutertje een kleuter geworden. Ze kwamen allemaal wel op fb voorbij  maar life  is toch anders. Wat een schatjes.

En nu  probeerde ik een rood lijntje onder de tik fouten te krijgen maar dat lukt van geen meter.

Ik schrik me een hoedje. Plotseling functiomeerde mijn toetsenbord niet meer. Zoeken zoeken maar ik kon niets vreemds vinden. Dus het toetsenbord weer in de originele setting terug gezet zonder mijn persoonlijke instellingen. O O en toen zag ik dat toetsenbord gewoon geen contact maakte met het tablet. Dom dom dom. Maar alles doet het weer. Maar geen rpersoonlijke instellingen meer. Dus kan ik dat weer opnieuw zoeken. Met een rood lijntje zou het zoveel makkelijker zijn om de fouten die ik tik te herkennen.  Wie weet kom ik er ooit nog achter. 




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...