dinsdag 30 december 2014

Geen doel maar doen !

Wat is het leuk om te stoeien met vormen en kleuren op het tablet. Het is nog lang niet zoals ik het zou willen, maar dat is misschien niet haalbaar voor mij. Gelukkig is dat ook niet belangrijk.
Geen doel maar doen.

Een bijzonder kerstdiner

Ik had jullie nog niet verteld over het kerstdiner dat onze kleinkinderen (bijna 14 en 17) voor ons bereidde op de eerste kerstdag. Dagen van te voren zijn ze aan het koken geweest om het uit te proberen en hebben hun ouders heel wat hapjes voorbij zien komen om te keuren.
Eerste kerstdag werden we, de vier grootouders verwelkomt met een drankje en terwijl we gezellig zaten te praten, waren de jongens druk doende in de keuken. Een keurig schema waarop de tijden voor de oven stonden en we waren verrast toen we de eettafel keurig verzorgd en gedekt zagen met alles erop en eraan voor een feestelijke maaltijd. 
Martin voorzag ons zonder mankeren steeds weer van een drankje en Niels wist ons als een professional te vertellen wat er op tafel stond. Het was een heel bijzondere ervaring en tot in de puntjes verzorgd. Geweldig.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...