vrijdag 2 juli 2021

Genieten en ergeren

De werkweek is alweer voorbij en ik ben heel druk geweest met van alles en nog wat maar het leukste is... IK HEB EEN FIETS!


Een super klein e bikeje waar ik eindelijk weer eens zelfstandig mee op pad kan. Heel voorzichtig, dat wel want ik ben niet meer zo piep. Maar nog wel behoorlijk flexiebel;. Ik fiets er op mijn dooie elfendertigst mee in de buurt rond en vanmorgen ben ik  de dijk op gegaan in plaats van naar de noordkant naar de zuidkant van Arnhem.



Lekker rustig over de dijk richting Westervoort. Niet dat ik zo ver ben gekomen hoor want vanaf huis is het al een behoorlijk eind voor een oudje zonder al teveel fietservaring, via het industriegebied naar de dijk.  Achteromkijkend licht daar dan de brug naar Westervoort.  Maar voor die omkijkfoto ben ik wel afgestapt natuurlijk.

Het was een bewolkte hemel en niet bepaald mooi weer om te fotograferen. 




Tussen de snelweg en de dijk licht een hele strook land met boerderijen Ik heb daar nooit eerder rond kunnen kijken en nu genoot ik van wat er allemaal te zien was maar ook te horen want plots viel me een hoge fluittoon op. Het kon niet anders dat moesten buizerds zijn die verscholen zaten in de hoge peppels.  Op een gegeven moment vlogen ze over me heen. maar ik kon ze nauwelijks te pakken krijgen. 
Meer dan dit heb ik er niet van kunnen maken. 





Maar ja het is niet een feest van de fotografie geworden maar wel een heerlijk fietstochtje. Dit is zeker niet de laatste keer dan ik met dat tweewielertje op stap ga.  Ik ben al druk bezig geweest met tassen zodat ik alles goed mee kan nemen. 


maar waar ik me nu wezenloos aan zit te ergeren is de manier waarop Blogger omgaat met het fotootjes opladen. Er is totaal geen grip meer op te krijgen wanneer je een paar fotootjes op wilt laden is dat onmogelijk want onmiddelijk na een tweede klik zitten ze al in het archief en zo ook met het inladen vanuit het archief in het blog. Hup weg is het archief. Voor het terugzoeken in het archief waar ze dan intussen toch instaan moet ik helemaal onderaan dedoor meer dan duizend foto's scrollen om erbij te komen. Ze weer opnieuw opladen uit de computer lijkt me niet erg zinvol en  kost tegenwoordig ook nog eens opslagruimte. Dus geduldig door honderden fotootjes heen scrollen tot ik onderaan ben want het archief omkeren en de nieuwste fotootjes bovenaan zetten daar hebben ze bij Blogger kennelijk nog nooit van gehoord. 
Wat een gedoe. Het wordt steeds lastiger. 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...