vrijdag 8 april 2022

Lezen

 Even reageren op Ferrara.

Inderdaad blogger is gratis en kent beperkingen en ik ben er erg vertrouwd mee. Maar ook Wordpress is gratis en de enige beperkingen die ik ervaar is de hoeveelheid opslag ruimte op beiden. Voorlopig heb ik wel voldoende.

Maar goed daar wilde ik het niet over hebben. Niet dat ik zoveel te vertellen heb maar ik heb gwoon weer even zin op mijn laptopje te rammelen en dat komt omdat ik zo heerlijk ook weer aan het lezen ben op mijn tablet via de e boeken uit de Nederlandse e book bibliotheek. 

Allereerst ben ik begonnen met een boekje dat Bertiebo ook had gelezen. Ik ben een eiland. 

Nou is het natuurlijk zo dat wat de een vind bij de ander heel anders overkomt. Nou dat klopte wel. De schrijfster Tamsin Calidas wist prachtige beschrijvingen over het eiland te geven waarvan ik de eerste hoofdstukken van kon genieten. Maar na lezen en lezen en lezen kwam er geen einde aan de ellende die er doorlopend werd opgedist en verstouwd. Er leek geen einde aan te komen. Toen heb ik maar heel veel overgeslagen en heb me nog even gestort op de laatste twee akten die ook nog wel behoorlijk wat hoofdstukken bevatten en wat een opluchting. Eindelijk gloorde er licht aan de horizon en was het niet meer alleen kommer en kwel.  Nee echt genoten heb ik  niet van dit boek. Teveel nargheid van hetzelfde. Een doorlopend gevecht om te overleven.


Nu ben ik begonnen met een schrijfster waar ik al veel meer van heb gelezen toen het boeken blezen nog lukte. Isabelle Allende. En ja hoor boeiend en afwisselend. Dus lees ik nu Het negende schrift van Maya. Heel boeiend van begin af aan.  Ik ben geen snelle lezer dus kan ik me hier voorlopig wel mee uiteen zetten. Want er ligt nog veel meer leesvoer voor mijn lessen die ik volg.

En verder wacht ik af en bljjven we even thuis en zullen we testen voor we weer mensen ontvangen. Maar komt wel goed hoop ik. Nog geen symptomen.  En waarschijnlijk komen ze ook niet.







Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...