zaterdag 9 februari 2019

Opruimen

We zitten middenin de rotzooi. Letterlijk. Maandag komt een installatiebedrijf de nieuwe inductiekookplaat installeren en daar voor moet een heel nieuwe elektrische leiding met speciale stekker etc. worden aangelegd. Er moet een gat geboord worden van de hobby kamer naar de keuken en dat betekent dat het hele bureau van Fer aan de kant moet.  Een hele verbouwing. Intussen zijn we driftig bezig oude papieren van meer dan 10 jaar geleden soms, op te ruimen. Ik heb al drie boodschappen karretjes met oud papier weggebracht. 
Eerst wilden we alles door een papier versnipperaar draaien.maar daar was geen beginnen aan. Dat bakje zat meteen vol met papierslierten die  zo vreselijk veel ruimte in beslag namen, niet normaal. Dus ben ik alle papieren aan het verscheuren gegaan door namen, adressen en sofinummers. Alles bij elkaar een hels karwei. 

En van het een kwam het ander. Videobanden die we nooit meer draaiden en niet meer konden draaien want daar is geen apparatuur meer voor in huis, Andere oude dingen waar we nooit meer naar omkijken, alles naar de kringloop gebracht hier om de hoek. Die mag proberen er een leuk prijsje voor te maken.  Ik weet al niet eens meer wat het was dat we allemaal bewaard hadden uit nostalgische overwegingen en ik denk ook niet dat ik er ook maar iets van zal missen.

Misschien hebben we nu een beetje ruimte om maandag wat te schuiven zodat de installateur erbij kan.. Het ruimt wel lekker op en dat geeft een goed gevoel. Het lijkt wel een voorjaarsschoonmaak. Laat  de lente maar komen. Ik ben er klaar voor... No ja, we zijn er nog niet er moet nog meer opgeruimd worden, maar het meeste hebben we nu gehad. Wat naar het vernietigingsstation gebracht moet worden staat in de kelder en moet komende week maar weg. Misschien kan ik dan ook weer een beetje bij de schilderijen komen. Dat zou ook wel weer plezierig zijn.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...