dinsdag 8 juni 2021

Spanningen.

 Schoonmama kreeg gisteren de glasvezel installateurs over de vloer en mijn lief  ging naar haar toe om haar bij te staan. Het zijn allemaal ingrijpende gebeurtenissen als je bijna 92 bent. Maar het ergste moest nog komen. In de meterkast boorde de instelateur door de waterleiding. En nu, vanmiddag om haf een is het nog niet opgelost want vanmorgen vroeg vertrok Fer alweer vroeg omdat er een aannemer bij moest komen en het  is het kennelijk nog niet opgelost anders was hij al wel weer thuis geweest. Dat valt niet mee.

Een paar relex fotootjes






Intussen heb ik vanmorgen een heel gezellige zoomsessie gehad. Deze keer waren we maar met drie ouderen en reken er maar op, er is heel wat uit te wisselen en herkenning in elkaar te vinden. Zo mooi dat al die moderne helpmiddelen ons in staat stellen contact met elkaar te onderhouden en ik ben blij dat ik daaraan kan deelnemen. Ik zou een presentatie houden over Bart Jan Bakker schilderkunst maar we kwamen niet verder dan even oefenen voor scherm delen en de schilderijen goed in beeld krijgen. Het is gelukt en volgende week zijn de anderen er ook bij en dan ga ik het nog eens in het echie proberen.

O toch een telefoontje. Gelukkig is alles nu opgelost bij schoonmama en kan ze uit gaan rusten van alle spanningen en toestanden.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...