woensdag 28 augustus 2019

Druk druk druk

Ja daar ben ik weer.. Vanaf dat ik de gitaar weer heb opgepakt lopen mijn dagen vol met allerlei extra activiteiten. Dat lijkt denk ik maar zo, Maar intussen loop ik alles zingend te doen. Ik heb altijd graag gezongen maar mijn stem liet het de laatste jaren afweten. Nu ik daar ook wat vaker mee bezig  ben merk ik dat ik ook weer iets hoger kan zingen. Nou ja... zingen. Ik loop maar wat te galmen door het huis en het interesseert me niet meer of het wel of niet mooi is, zolang ik er maar plezier in heb en Fer is nog niet weggelopen. Wel maken we er grapjes over. Het repertoire loopt van
In Holland staat een huis en de zilvervloot tot Love me tender en All I have to do is dream. Ik hark er vrolijk op los en gelukkig, met de pijnlijke vingers gaat het al iets beter.

Nu moest er ook nog een cadeautje komen voor een jarige vriendin en vanmiddag heerlijk wezen winkelen op Kronenburg. Daar was ik ook al tijden niet meer geweest. Ik slaagde er ook nog en de beloning was een heerlijke glas chocolademelk met slagroom.

Vanmorgen naar de kapper geweest. Het kan niet op. Ik voel me een bezige bij. Het kan  niet op. En dat met die warmte... Nou ja af en toe zit ik even uit te zweten, zoals nu achter de computer.  Nu nog een foto eronder en dan is dit blogje klaar. Gaan we lekker eten.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...