zondag 23 januari 2022

Duidelijkheid

  Iedere keer trap ik er weer in. 

De overdenkingen die ik schtijf zijn niet bedoeld als een vraag voor de oplossing van een probleem. Ze zijn zuiver en alleen bedoeld als een weergave van een overdenking hoe dingen functioneren in de mens in het algemeen en dus ook bij mijzelf. Het vraagt  ook geen antwoord op eeen probleem maar wel om aandachtig te kijken naar het zelf. Zodat iedereen die het wil lezen daar ook eens over na kan denken. Hoe het bij hen functioneert.  Maar wat er dan gebeurd is dat ik soms een antwoord krijg alsof mij een oplossing geboden moet worden voor een probleem. Maar ik heb het niet  over problemen maar over :

Kijk eens in je zelf. Hoe functioneert het bij jou. 

Als je dat niet wilt is dat prima maar ik hoef geen antwoord alsof ik een vraag had gesteld over een probleem met mijzelf. Ik merk alleen maar op en geef dat weer. Je kunt natuurlijk wel schrijven hoe jij het zelf ervaart.

Nu heb ik besloten hier geen overdenkingen meer te plaatsen. Als je mijn  filosofisch getinte overdenkingen  wilt lezen ben je welkom op  ellys eigenwijze. Daar heb ik de reacties afgesloten en mag je gewoon aan de hand van wat ik schrijf over jezelf nadenken. Evenals ik dat doe. Je kunt me daar een mailtje sturen want ik wil niet onbereikbaar zijn. Wil je dat niet dan blijf je hier van harte welkom ook met reacties want

In dit Magazijn ga ik me vanaf nu alleen maar met 'oppervlakkige'  dagelijkse dingen bezighouden. Niet dat dat minder waard zou zijn integendeel maar dan is er altijd een gewone dagelijkse  opmerking mogelijk . Wel zo leuk. En dan kan ik me uitleven met mijn gebrainstorm, overdenkingen en ervaringen op het andere blogje  Elly s eigen wijze. Waar je natuurlijk ook van harte welkom bent. 

Misschien een stukje meer duidelijkheid.













Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...