zondag 5 september 2021

Overdag opereren

 Met dit heerlijke weer is het jammer om binnen te zitten. Ik maak er dan ook volop gebruik van en ben de laatste dagen er flink op uit geweest. Overal fotootjes gemaakt en daar ben ik nu heel druk mee. Zo druk dat ik nauwelijks tijd heb een blogje te schrijven. Maar dat komt wel weer als het weer wat minder wordt. 

Toch hoop ik dat we nog een poosje zulke mooie nazomerdagen krijgen. Gisteren ging ik op het fietsje met een vriend vanaf Beekhuizen door het landschap van de Veluwezoom naar Rheden en van daaraf langs de IJsel terug naar huis.  









Vanmorgen waren we weer even in de tuin van Wageningen en daar was het ook weer mooi om te fotograferen.




Daar zijn momenteel zoveel Hortensia's te zien. Maar ook bij de vijvers is het altijd mooi 






 Dus er zitten intussen honderden fotootjes in het archief waar ik nog lang niet allemaal aan toe ben gekomen. Weggooien als eerste en daarna croppen en iets bijstellen  en die voor het blog gaan dan in een mapje met kleiner gemaakte foto's.


Deze bijvoorbeeld maakte ik in onze Heemtuin achter het huis. Ook daar is het altijd weer een feest. Volgens mij is het een nachtvlindertje dat overdag opereert. 


Zoveel fotootjes en de kleuren lijken steeds mooier te worden. En daarmee wordt het weggooien ook steeds lastiger. Ik bewaar er altijd veel te veel.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...