dinsdag 24 augustus 2021

weinig kunst veel plezier

 We gingen dus op de fiets en met de scootmobiel op stap.  Helaas kon M niet mee. Lekker weer en een windje door de haren. Zoals steeds hebben we samen altijd veel plezier.  Ik vond het alleen jammer dat Dde kwantiteit niet overweldigend was en er was maar weinig dat me echt noeide.

Andere jaren ben in geweest en vond in het heel wat aantrekkelijker om langs de objecten te gaan en te kijken. Een lust voor het oog. Maar dit jaar vind ik alles maar minnentjes. 


Ik laat het dan ook maar bij een paar fotootjes die ik maakte. Maar neem maar van mij aan dat we ons prima hebben geamuseerd.









Hoera gelukt!

 Ik heb er toch zo'n plezier in om allerlei dingen uit te vinden met mijn computer, tablet en andere media. 

Gister schreef ik dat de kaartjes door Android automatisch geformatteerd werden en er stonden dus allerlei android mappen op. 

Vanmorgen ging me een lichtje op. Ik dacht: Die mappen moet ik misschien gebruiken om daar de bestanden die ik wil overbrengen in te plaatsen.. Dus stopte ik het kaartje met de android mappen in mijn computer en zette er een bestand op in een android bestandsmap voor documenten. 

Natuurlijk moet je dan weer eerst alles netjes afsluiten etc.  en opnieuw het kaartje in de adapter voor de tablet stoppen zodat de tablet het weer oppakt. Zo gezegd zo gedaan en...

Perfect ik kon het in de map die ik ervoor gebruikte terugvinden en  precies in de map van de tablet stoppen die ik daarvoor heb gereserveerd op het sd kaartje dat in de tablet zit. 

Nu kan ik er alle kanten mee op. Niet alleen fotootjes kan ik over zetten maar ook bestanden. Je moet het maar weten. 😊👨‍🎓


En vanmiddag ga ik met een stel ouderen Sonsbeek onveilig maken. Op fiets en scootmobiel gaan we kijken naar wat er te beleven valt aan kunstzinnigs. Dit zijn de laatste 2 weken. 







Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...