zondag 21 juni 2020

Oude foto

Eigenlijk wilde ik nadat we klaar waren op het balkon, gaan schilderen maar er komt helemaal niets van. Ik heb de hele tijd een beetje rondgelummeld met plantjes en andere dingen die hernieuwd een plekje moesten krijgen en nu uiteindelijk ben ik weer achter de lap top beland. Dat is niet zo erg hoor. De dag is er voor mij en niet andersom en morgenvroeg ga ik echt weer schilderen. Kan ik me vanaf nu weer een beetje inleven op dat wat ik wil gaan doen. Dat is me nu nog niet helder.  We hebben ook wat oude boeken opgeruimd en ik vind het ook leuk om over de teksten heen te kalken en er kleurrijke boekjes van te maken...Dat zou ik veel meer moeten doen. Net zoals ik nu op de bank zit met de laptop kan ik ook met een boekje en wat kleur aan een oud schaakboek van Fer een andere bestemming geven. 

Zo en nu zal ik eens even kijken of ik nog wat schilderijtjes die ik de laatste tijd maakte weer op mijn schilderijen blog kan plaatsen. Dan kunnen ze van daaruit op mijn Pinterest account. Een mens kan er druk mee zijn. 


Grappig geworden. Ik heb een heeeeeel  oud fotootje van mijn ouders die op vakantie waren varen naar Blokzijl in een groter perspectief gezet en meer ruimte gegeven. Zoiets ga ik meer doen. Leuk om te doen. Misschien morgen weer zoiets.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...