zondag 14 maart 2021

Af en toe schrijven

 Nu ik weer even bezig ben is het toch wel weer leuk om te zchrijvdn.  maar dat gaar bij mij altijd op en neer. Zo ben ik weer druk aan het schrijven en zo zijn er weer allerlei andere dingen die me bezig houden en komt er niets van schrijven.  Gelukkig maak ik me daar ook niet druk over en heb nooit meer het idee dat ik nu zo nodig weer iets moet. Als ik zin heb dan komt er gewoon wel weer iets. En nu heb ik nog steeds niet zoveel te melden. Maar ben wel heerlijk bezig geweest. En ik heb momenteel weer erg veel zin om te lezen. Soms komt daar gewoon te weinig van omdat ik door de cursussen die ik nog steeds fijn vind om te doen ook 'verplicht' leeswerk heb. En ik ben ook heel blij met die 'verplichting'.

Vooral was ik heel blij met het bezoekje van mijn kleinzoon. Dat heeft me zo goed gedaan. Hij had zich speciaal laten testen om veilig voor ons te kunnen komen. In de pubertijd was hij een paar jaar wekelijks drie dagen en nachten in de week bij ons in verband met de lange reistijd naar zijn school. Dat is intussen alweer 5 jaar geleden. Natuurlijk zag ik hem tussendoor ook nog maar nooit zo intensief meer als in die periode,   Nu kwam hij weer een hele middag lekker bijkletsen en is hij plotseling volwassen. Wat hebben we weer heerlijk zitten discussiëren. Daarin heb ik aan hem een goed maatje.  Wat heb ik daarvan genoten. Zo heerlijk om te zien hoe die jongelui hun eigen weg leren vinden. En hij liet me ook een andere sound of silence horen dan die van Simon and Garfunkel. pfff. kippevel. Wat goed.



Ja en verder nog steeds stoeien met het nieuwe fototoestelletje. Net precies even wat fotootjes vanuit de rijdende auto gemaakt. Dat mag ik graag doen en er komen af en toe leuke resultaten uit. Ook dit toestel doet precies wat het doen moet. Razendsnel reageert het en op de groothoek kan dat scherp en met een korte sluitertijd . Leuk om onderweg bezig te zijn en het ding werkt prima. 





Met mijn brillen ben ik nog steeds aan het stoeien. De ene keer werkt een overlookje makkelijker de andere keer stap ik toch weer over naar de varifocus.  Het blijft zoeken en  lastig omdat ik het plaatje nooit helemaal krijg zoals ik zou willen maar het is nog steeds goed genoeg en daar ben ik blij om. Ik heb ergere dingen gezien en ik hoop daarvan verschoond te blijven. 

 Nou en dan nog maar wat fotootjes van wat ik tegenkwam de afgelopen dagen.






Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...