donderdag 18 augustus 2022

Twijfelaar

 Ik verbaas me iedere keer weer over mezelf. Ik vind het lastig om met blogger te werken in verband met de fotootjes en andere dingen die ik erop wil zetten en maak dan weer een blog op wordpress waar ik foto's op zet omdat ze daar , vind ik, beter tot hun recht komen en makkelijker aan te sturen en weg te gooien zijn. 

Gelijkertijd vind ik het ook makkelijker om alles onder een noemer te zetten. Dit heet niet voor niets mij Magazijn en er kan dus van alles in.  Ook de teksten die ik op de blogger van mijn eigen wijze zet zouden net zo goed hier kunnen staan. Dus zit ik er zwaar over te denklen om dit blog als manusje van alles te gebruiken. Dat maakt het leven een stuk simpeler. 

En toch blijf ik daar maar over twijfelen. Nou ja dat is ook niet zo'n probleem want ik kan die andere blogjes gewoon laten staan en er af en toe mee doen wat ik wel. Nou is het wel zo dat ik op Elly's Eigen Wijze regelmatig meer bezoekers heb dan hier  en zo voel ik me dus een echte twijfelaar.

Ik dacht dat dat iets voor Weegschalen was maar ik als Maagd heb daar zo af en toe ook last van. Gelukkig geen twijfels van levensbelang.


Ik ben maar eens  op mijn gemak op de ferrari gaan zitten bij een kunstwerk van Hepworth in het Kroller Muller 

 ( Tja ik heb de puntjes boven de letters op het toetsenbordje van mijn tablet nog met geen mogelijkheid kunnen vinden )  


Daar zijn we een paar weken geleden alweest, met de schildergroep  en er werd  een foto van me gemaakt.  Ziet er wel relaxt uit met die warnte he.  Konende week wordt het weer iets minder en daar zullen veel mensen blij mee zijn. 

Geregend heeft het hier ook al een beetje maar nog veel te weinig. 



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...