zondag 27 maart 2022

voorjaar en fotograferen

 Her is heerlijk nu het voorjaar zijn gezicht weer laat zien. Vooral dat we weer op stap kunnen met het fototoestel en ik was er al snel weer IN. Even was ik bang dat mijn ogen teveel achteruit zouden zijn gegaan en het fotograferen te lastig zou zijn geworden. Maar nee de routine helpt me er  door en ik heb er weer veel plezier in. 


Allereerst waren we in de dierentuin. Daar is altijd wel wat te beleven. Altijd weer anders en steeds weer op een andere plek. Deze jonge zebra leek niet erg gezond maar ik denk dat het wel meevalt alhoewel hij vaak en overal uitgestrekt op de grond bleef liggen.'


De ijsvogel zit altijd achter die lastige tralies. Toch wel triest. Het geeft me altijd een dubbel gevoel. Voor ik fotografeerde had ik helemaal niets met dierentuinen vanwege het opgesloten zijn van de dieren. Maar er gebeurt natuurlijk ook veel goeds. Maar over het algemeen maak ik liever geen opnamen waarop de tralies zichtbaar zijn. Nog altijd vind ik dat niet plezierig en het confronteert me met die opsluiting.


Maar ook een lijster is in de dierentuin te vinden. Zaterdag was het wel weer verschrikkelijk druk in de Zoo dus gaan we liever door de week.

Vanmorgen zijn we dan ook naar de heemtuin vlak achter onze appartementen flat geweest. En ook daar is van alles te fotograferen. En lekker rustig. Ik heb genoten vanmorgen. 







Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...