vrijdag 30 oktober 2020

Troosten

 Ik heb op een verkeerd linkje geklikt in een mail die ik kreeg over de reacties op mijn blog en nu krijg ik de ze niet meer in mijn mailbox toegestuurd. Ik heb me kennelijk daarvoor afgemeld. Dat vind ik lastig. Ik heb al overal gespeurd in de instellingen of ik het kan vinden maar met die nieuwe update kan ik het nergens naar boven halen. Jammer. De oude instellingen waren xdenk ik in dit geval toch wat makkelijker.

Nou ja, misschien loop ik er vandaag of morgen gewoon tegenaan. We zullen zien. 

Mijn arm. Nee die wil nog niet echt. Ach ik kan er alles mee hoor maar het is zo'n weeïge pijn. Misschienis het nog wel meer een soor rsi dan een ontsteking heb ik ook al bedacht maar wat het ook is, rust zou het beste zijn. Weet je wat het is,, ik houd zo graag mijn telefoontje of mijn tablet vast om dingen als blogjes, mailtjes, chatjes en vele ander dingwn lekker op mijn gemak op de bank te kunnen doen. Niet zo handig dus met een overbelaste arm die dat ding steeds vast moet houden. 

Allemaal luxe problemen zou ik zeggen 

Veel akeliger is het voor mijn buren. Hij is met Corona in een verpleeghuis en zij mag vandaag hem met zijn verjaardag feliciteren via de telefoon. Hij gaat erg achteruit en heeft ook vasculaire dementie. Het is maar de vraag of hij nog naar huis toe kan al zou hij beter worden. En dat is het enige wat hij wil. Zo triest. 

En een vriendin moest vnmorgen afscheid gaan nemen van haar vriendin die gesedeerd werd.  Allemaal zo heftig. Bij het ouder worden en in crisis tijd komen er steeds meer van zulke dingen op je af en het is goed mee te leven en er te zijn voor de ander als het nodig is maar je niet door de emoties mee te laten nemen. Dat op zich is al een hele oefening om er toch dagelijks weer te kunnen zijn met alles erop en eraan.

Enfin, om het toch nog even wat luchtiger af te sluiten, de hulp is weer heerlijk geweest en heeft me in een schoon huis gezet voor het weekend. De peertjes staan rood te stoven en het ruikt heerlijk in het hele huis. 

Ik hoop toch dat iedereen een goed weekend tegemoet gaat ...al weet ik dat velen het vreselijk moeilijk hebben .


Eentroost fotootje




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...